Laser αποτρίχωσης

Πρόσωπο - Σώμα

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη Clarity II της Lutronic

O χώρος μας διαθέτει το πιο σύγχρονο μηχάνημα αποτρίχωσης Laser Αλεξανδρίτη Clarity ΙΙ της Lutronic το οποίο προσφέρει έναν εύκολο γρήγορο, και ανώδυνο τρόπο αποτρίχωσης για άντρες και γυναίκες με θεαματικά αποτελέσματα. Το Ινστιτούτο Αισθητικής Yamena Προσφέρει απόλυτα προσωποποιημένες θεραπείες ανάλογες των αναγκών του πελάτη. Το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας λύσει κάθε απορία και θα σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία αποτρίχωσης με Laser, με τα πιο άμεσα αποτελέσματα.

Για το λόγο αυτό στο Ινστιτούτο Αισθητικής Yamena   έχουμε επενδύσει στην καλύτερη τεχνολογία laser γύρω από την αποτρίχωση προκειμένου να είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας ανάλογα με τον τύπο δέρματος και την περιοχή του προσώπου ή του σώματος.

Προκειμένου να δημιουργήσουμε το πλάνο που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σας, λαμβάνουμε υπόψη μας διάφορους παράγοντες που σχετίζονται με την τριχοφυΐα, όπως το χρώμα του δέρματος και της τρίχας, την περιοχή που σας ενδιαφέρει, τις μεθόδους που έχει ακολουθήσει κάποιος στο παρελθόν κ.α

NEW CLARITY II 755NM HYBRID VERSION ΜΕ INTELLIGENT TRACKING ΟΙΚΟΥ LUTRONIC

Laser Αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη

Φέραμε το Laser Αλεξανδρίτη με το Νέο Clarity II στη Θέρμη, το οποίο αποτελεί τη νέα πλατφόρμα, τελευταίας τεχνολογίας Laser Alexandrite 755 nm για την μόνιμη αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε όλους τους τύπους δέρματος.

Η υψηλή ταχύτητα παλμού και το μεγάλο spot της δέσμης του laser, επιτρέπει στους εφαρμοστές να αντιμετωπίσουν μόνιμα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα πιο γρήγορα. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να εκτελέσουμε περισσότερες εφαρμογές στον ίδιο χρόνο.

Το σύστημα αναγνώρισης της θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν εγκαύματα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INTELLITRACK

Η νέα τεχνολογία διαθέτει ειδικό roller και αισθητήρα με τον οποίο παρέχει συνεχή πληροφόρηση για την επικάλυψη των παλμών. Παράλληλα, πραγματοποιείται παρακολούθηση της θερμοκρασίας του δέρματος σε πραγματικό χρόνο.

12 SPOTS

Επιλογή ανάμεσα σε 12 διαφορετικά μεγέθη spot από 2 έως και 25 mm, για αυξημένες ταχύτητες θεραπείας σε πολλαπλές εφαρμογές. Τα Spot Tips αναγνωρίζονται αυτόματα από το σύστημα προσαρμόζοντας αντίστοιχα και τις εντάσεις των ενεργειών.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ

Άνετη εφαρμογή, χωρίς πόνο με τη χρήση δύο συστημάτων ψύξης της επιδερμίδας με την επιλογή ενσωματωμένου συστήματος ψύξης TM (ICD) ή κατ’ επιλογή ψύξη με αέρα, προσαρμόζοντας το σύστημα Cryo 6 της Zimmer.

Κλείστε το Ραντεβού σας Σήμερα!

Ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει το Laser Αλεξανδρίτη Clarity II της Lutronic. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να δώσετε στο δέρμα σας τη φροντίδα που του αξίζει.